Zoya Godiva



Добър вечер момичета :D
Рядко пускам ревюта на лакове, по простата причина, че в повечете случай освен красив цвят, просто нямам какво да ви кажа/покажа за даден лак, но този красавец си заслужава ревюто :)

Две бюти блогърки с нови прически :)



Днес с прекрасната Тея посетихме академията на L'oreal Professionnel, за да се запознаем с тенденциите в прическите за сезон есен-зима 2013 и покрай това и ние да се сдобием с ослепителни прически :D

NYX jumbo eye pencil in MILK



Отдавна чета из блогове и форуми колко хубав бил този молив и каква перфектна основа за грим е той. Естествено нямаше как да не проверя това твърдение и ето, че най-накрая и аз се сдобих с този бест селър на NYX.

Ziaja natural olive lip balm



За мое огромно съжаление есента вече е тук, а заедно с нея и промените в състоянието на кожата ми, включително и тази на устните ми. Занете как е- изпъхват от вятъра, напукват се от студа... Въпреки, че все още си обичам стария балсам на Хималая, реших да потърся някой по-лек, понеже горе споменатия за мен е наистина тежка артилерия и на моменти ми идва прекалено тежък. Справя се префектно със силно напуканите ми устни, но в момента състоянието им не е толкова тежко и си търсех нещо по-скоро като превантивна грижа. В крайна сметка се спрях на балсама за устни със зехтин на марката Ziaja, която намерих на фирмения щанд на Голден Роуз на цена малко над 3 лева.

Estee Lauder Sumptuous Extreme mascara



След като видях тази спирала в блога на Пантерката днес най-накрая и аз се сдобих с нея :) Пускам поста досто прибързано, но спиралата е подарък с октомврийския брой на списание ОК и ако я искате трябва да действате бързо :D

Catrice Defining blush



Днес ще ви представя поредният продукт на Катрис, в който съм влюбена :) Като се замисля до сега май не е имало техен продукт, който да не съм харесала. Определено марката ми е фаворит- като започнем от изчистените опаковки, минем през страхотното качество и стигнем да ниската цена :)